Bil & Diagnos Tyresö

info@tyresobildiagnos.se

Välkommen till BDGroup

Välkommen till BDGroup – din pålitliga partner inom fordonsvård och service sedan 2009. Grundat av Pierre Tipan Karlsson i Tyresö, med en vision om att skapa en tjänsteverksamhet som inte bara gör nytta utan också bygger långsiktiga relationer. Utan tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen, utgick vi från våra egna kundupplevelser och formulerade vår framgångsrecept: Tillgänglighet, trygghet, tillförlitlighet och omsorg.  

 

Under åren har vår vision utvecklats till att skapa en strategiskt placerad verkstadskedja i Stockholm. Idag driver vi stolt nio bilverkstäder, alla strategiskt belägna för att betjäna både konsumenter och företagskunder. 

 

BDGroup vilar på fyra starka pelare: 

 

  1. Allbilsverkstäder : Vi är experter på samtliga bilmärken på eftermarknaden.

 

  1. VW, Skoda, Seat originalverkstäder: För ägare av dessa märken erbjuder vi specialiserad service och vård.

 

  1. Köpcentrumverkstäder: Vi finns där du handlar, för att göra ditt liv enklare.

  2. Taxiverkstäder : Allt för din taxi. Taxameter, alkolås, tillbehör. 

 

Vårt fokus ligger alltid på hög kundnöjdhet, med en dedikation till våra medarbetares välmående och en strävan att vara i framkant av branschutvecklingen genom kontinuerlig utbildning. 

 

BDGroup är din ”one-stop-shop,” där vi erbjuder allt från skadeverkstad och lackering till service och reparationer. Vi är stolta över att vara närvarande i Tyresö, Nynäshamn, Södertälje, Järfälla, Täby, Tyresö, Kista och Arlöv, Malmö.

 

Vår dynamiska och flexibla inställning, kombinerad med vår outtröttliga passion för att betjäna våra kunder, definierar BDGroup. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt fordonsbehov och skapa en varaktig relation. Välkommen till BDGroup – din fordonsvårdspartner med passion.