Bil & Diagnos Tyresö

info@tyresobildiagnos.se

BILSERVICE I TYRESÖ, NYNÄSHAMN, SÖDERTÄLJE, ROSERBERG, KISTA, TÄBY, JÄRFÄLLA – BOKA SERVICE STOCKHOM  

Välkommen till BDgroup Allbils-verkstäder i Sockholm – din pålitliga partner för bilservice och reparationer i Bilverkstad Tyresö, Bilverkstad Nynäshamn, Bilverkstad Södertälje, Bilverkstad Tyresö, Bilverkstad Järfälla, Bilverkstad Kista och Bilverkstad Täby. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ Bilservice för din bil, el-och hybridbil, transportbilar i Stockholm. 

 

**Bilservice med kvalitet och expertis strategiskt placerat runt Stockhom** 

 

När du väljer BDgroup kan du vara säker på att din bil är i säkra händer. Vår expertis sträcker sig till alla märken och modeller, och vi är stolta över att hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom bilservice. Vi har en passion för att se till att din bil fungerar på sitt allra bästa. 

 

**Gruppundantaget – Din rättighet till valfri service** 

 

Vi förstår vikten av ditt val att utföra service utan att förlora din nybilsgaranti. Enligt gruppundantaget i EU-lagstiftningen kan du välja att låta oss ta hand om din bil utan att förlora garantin. Vi stämplar din digitala eller fysiska servicebok så att du är skyddad och trygg när du väljer oss för din bilservice. 

 

**Mer än bara bilservice** 

 

Vi erbjuder inte bara professionell bilservice, vi kan även ta hand om andra behov som din bil kan ha. Från bilreparationer och AC-service till däck och hjulinställning samt glasbyten – vi har allt täckt. Oavsett om du behöver regelbunden service eller specifik reparation, är vi här för att hjälpa dig. 

 

Vi är stolta över att vara din destination för allt som rör din bil. Kontakta oss idag för att boka din nästa service eller för att diskutera dina bilbehov. Med BDGroup fortsätter din bil att prestera sitt bästa, och din nybilsgaranti förblir intakt. Vi ser fram emot att vara din pålitliga bilservicepartner i Bilverkstad Tyresö, Bilverkstad Nynäshamn, Bilverkstad Södertälje, Bilverkstad Tyresö, Bilverkstad Järfälla, Bilverkstad Kista och Bilverkstad Täby.  

 

boka service